Купи повеќе, плати помалку

Купи повеќе, плати помалку и подготви се за претстојната зима. Вечерите стануваат поладни, утрата се сѐ посвежи. Вистинско време е да го дополните вашиот гардеробер со топли јакни, плетени артикли, шалови и капи. Сега, на нашата зимска колекција добијте 30% попуст доколку купите 2 или повеќе артикли. Посетете нѐ и погрижете се да ви е топло оваа зима!

 

Промоцијата “Купи повеќе, плати помалку“ важи во период од 04.11. до 17.11.2020 година и се пресметува на каса. Попустот од 30% за купување на 2 или повеќе артикли и попустот од 20% за купување на 1 артикл важат за артикли кои не се претходно намалени и означени со ознака за попуст или налепница со текст “нова цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.