20% попуст на јакни

 

Пристигнуваат поладни денови и ќе ви биде потребна нова јакна! Искористете го попустот од 20% на сите нови модели јакни!

Погледнете ја понудата на прекрасни женски јакни и одберете ја вистинската за вас!