20% попуст на новата колекција

Дали веќе ја погледнавте нашата прекрасна есенска колекција? Можеби сте виделе некое модно парче, но сé уште не сте одлучиле да го купите?

Сега е вистинското време, бидејќи во сите продавници на Том Тејлор ве очекува 20% попуст на новата есенска колекција!

Погледнете неколку од нашите најубави машки и женски модни парчиња подолу и посетете ги нашите продавници за повеќе.