Сите добри работи се три!

Летото пристигнува, а заедно со него и новите, полесни модни комбинации. Затоа што сите добри работи пристигнуваат во комплет од три, ова нека биде вашиот летен моден стил. Третото модно парче, со најниска цена, ќе го добиете бесплатно! На линкот подолу можете да ја погледнете нашата модна понуда и да одберете 3, или дури 6 модни парчиња од вашите омилени кои ќе зачекорат заедно со вас во летните жешки денови!

ПОЛО

летна колекција

 

Промоцијата “Купи 2, добиј 3“ важи во период од 03.06. до 23.06.2020 година и се пресметува на каса. Оваа промоција е валидна за артикли кои не се претходно намалени или означени со ознака за попуст или налепница “нова цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.

key visual