СЀ ЗА ПОЛА ЦЕНА, ЗА НЕГО

Драги мажи, ги сменивте ли оние износени фармерки? А купивте ли кошула за бизнис состаноците кои ви претстојат оваа година? Сега е одлична можност за вакво купување, додека промоцијата СЀ ЗА ПОЛА ЦЕНА ве очекува во продавниците.

 

Промоцијата “Сѐ на пола цена“ се однесува на артикли од колекцијата Есен-Зима и важи во период од 06.01.2021 до 19.01.2021 година. Попустот се пресметува на каса и важи за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.