TOM TAILOR машката колекција го преврте на глава класичниот машки стил.

Колекцијата на класичните парчиња, како што се кошулите и чино-панталоните, им додава повеќе слоеви на алишта.

Палетата на бои се состои од свежа жолта, црвена и сино-зелена, сè до светло неонските нијанси. Традиционално, класичните парчиња, како што се поло-маиците и чино-панталоните, секако остануваат непроменети, но шарените риги и печатените детали внесуваат современ допир.