Живеење во боја

Комбинациите на лесни силуети и елегантни комбинации во трендовски пастелни нијанси ја сочинуваат црвената линија на колекцијата.

Помеѓу боите, преовладуваат коралната и лаванда бојата, кои даваат допир на новото, но и на класиката. Елегантните кошули со paper bag панталоните и со шарените тексас јакни ќе ја подобрат вашата дневна рутина и ќе ви дадат разиграност. Цветните шари и батик-елементите во комбинација со натписите ја одржуваат колекцијата разиграна.