ЗАЧЕКОРЕТЕ ВО ПРОЛЕТТА

Новата колекција од Хамбуршкиот моден бренд ТОМ ТЕЈЛОР е фокусирана на безвременските летни трендови за претстојната сезона – Пролет/Лето 2020.

Земјените тонови, природните материјали и цветните дезени се основа на ТОМ ТЕЈЛОР секојдневните стилови.