ЛЕТНИ ПОПУСТИ

Во нашите 4 продавници во Македонија денес започнаа летните попусти!

Цените на сите артикли од колекцијата Пролет-Лето се со намаление од 20% до 50%. Не пропуштајте ја можноста за шопинг по поволни цени! Ве очекуваме!