30% ПОПУСТ ЗА КУПУВАЊЕ НА 2 ИЛИ ПОВЕЌЕ АРТИКЛИ

Пред да започнеме со летната распродажба, подготвивме уште една, последна промоција за вас! До понеделник во нашите продавници можете да купувате со попуст од 30% на целата летна колекција за купени 2 или повеќе артикли.

Не пропуштајте ја последната можност за висок попуст на сите артикли и набавете ги најпосакуваните летни модни парчиња уште денес!

 

Промоцијата “30% попуст за купување на 2 или повеќе артикли“ важи во период од 23.06. до 05.07.2021 година и се пресметува на каса. Попустот е валиден за артикли кои не се претходно намалени и означени со ознака за попуст или налепница со текст “промотивна цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.