СЀ ЗА ПОЛА ЦЕНА

Половина од летото е веќе зад нас, но најубавите денови и вечери допрва пристигнуваат. А ова е и вистинско време за најдобрата промоција ова лето!

Ги намаливме цените на сите артикли од колекцијата Пролет – Лето за 50%! Посетете нѐ и подгответе го вашиот гардеробер за доцното лето и (веруваме) топлата есен!