поло маици со попуст

Поло маица. Така секојдневна, а сѐ уште модна. Во нашите продавници те чека од 20% до 50% попуст на поло маиците, со кои што можеш едноставно да ја дополниш својата гардероба. Избери ја онаа, која најмногу ќе те исполни токму тебе.