BLACK WEEK

Оваа година подготвивме навистина специјална седмица за вас - “BLACK WEEK“! За оваа специјална пригода ќе ве разгалиме со 30% ПОПУСТ НА СИТЕ АРТИКЛИ! Само до недела, 29 ноември!
Погледнете дел од нашите прекрасни продукти кои ве очекуваат во нашите продавници!

key visual

Промоцијата “Црна недела - 30% попуст на сите артикли“ важи во период од 23.11. до 29.11.2020 година и се пресметува на каса. Попустот од 30% на сите артикли е валиден за артикли чија цена не е претходно намалена или означена со ознака за попуст или налепница со текст “нова цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.