Избери ја светлата страна на пролетта

Модата во нашите животи носи убавина и ни помага да се изразиме на единствен начин. Затоа избери ја светлата страна на пролетта и придружи се на пролетниот танц на боите.

Розов мантил, ветровка во боја на праска или лесна пердувеста јакна во жолта боја?

Сè е дозволено! Важно е само да се чувствуваш одлично!