Грижа и Почит

Овогодинешната колекција зимски јакни нуди новитет за сите оние кои ја ставаат грижата за животната средина високо на нивната листа со приоритети. За прв пат, нашите продавници ви нудат јакни направени од 100% рециклирани и еколошки материјали. Како сите останати модели, овие јакни исто така ќе ве штитат од зимските непријатности и ќе ве топлат. Можете да ги пронајдете барајќи ја ознаката “Care & Respect“. Сега можете да започнете со шопингот!