ЦВЕТНИОТ ПРИМЕРОК

Колку модни парчиња со цветниот примерок имате во орманот? 
Премалку? Ви веруваме. Ова е најпопуларниот примерок, особено во пролет. 

Затоа, време е да им се препуштите на пролетта и на престојното лето и да го изберете цвеќето кое оваа година ќе го краси вашиот орман. Со вас ќе споделиме и многу добра вест: цветниот примерок е неверојатно едноставен за комбинирање, женствен е и во овогодинешната  Tom Tailor колекција можете да го најдете насекаде - на маиците, блузите, кошулите, шаловите, па дури и на панталоните.

Посетете не, изберете го својот примерок и подгответе се за пролетта и летото!