2=20%, 3=30%

Нова промоција ве очекува во нашите продавници: Купете 2 артикли и добијте 20% попуст или пак купете 3 артикли и добијте 30% попуст.

Посетете нѐ и искористете ја оваа неверојатна можност за да ја обновите вашата летна гардероба.