Смирена машка моќ

Смирените земјени нијанси и смелите детали создаваат нови трендови за современите мажи.

Нè воодушевуваат комбинациите на зелена и беж, кои зрачат со смирувачката моќ на мажот. Тој создава свои правила, но со двете нозе стои цврсто на земјата. Во духот на спортската елеганција, изненади во комбинација на кошула и пролетна јакна во зелени нијанси или во комбинација на беж панталони и тексас јакна.

Почувствувај ја природата во Tom Tailor модните парчиња и дозволи им да се спојат со твојата енергија. Нека пролетта те однесе на нови модни патишта!