Есенско модно освежување!

Магливите есенски денови повикуваат по модно освежување! Затоа ти подготвивме меѓусезонски попусти, кои се одлична можност, да ја освежиш својата есенска и зимска гардероба по пониски цени. Сега е време, да отидеш по оној џемпер од соништата или прекрасната есенска јакна, за која некое време сонуваш. Започни нешто убаво и искористи ги меѓусезонските попусти!

banner


Меѓусезонските попусти на колекцијата Есен-Зима важат во период од 02.10. до 22.10.2019 година и се пресметуваат на каса. Попустите до -50% се валидни за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.