ПОСЛЕДНИ ПОПУСТИ НА СИТЕ АРТИКЛИ ОД ЛЕТНАТА КОЛЕКЦИЈА

Попустите завршуваат! Фатете ја последната прилика за купување од колекцијата пролет-лето! 

Промоцијата “ПОСЛЕДНИ ПОПУСТИ НА СИТЕ АРТИКЛИ ОД ЛЕТНАТА КОЛЕКЦИЈА“ важи за колекцијата Пролет - Лето 2019, во период од 21.8. до 27.8.2019 година и се пресметува на каса. Попустот е валиден за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.