Зграпчете ги последните попусти

Ова е последната шанса да купите продукти по одлични цени! Зграпчете ги ПОСЛЕДНИТЕ ПОПУСТИ и почестете сѐ со нешто. Можеби со некое класично парче кое ќе можете да го носите во сите сезони и ќе биде незаменливо во добра модна комбинација и во наредните сезони? Зборуваме за кошули и блузи, без кои едноставно не можеме. Погледнете го изборот на дел од најдобрите женски блузи и машки кошули.

 

Последните попусти на сите зимски артикли важат во период од 02.02. до 16.02.2021 година и се пресметуваат на каса. Попустите до 50% или повеќе се валидни за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.