Со одличен пар, сè изгледа подобро

Есента е вистинско време за нов пар фармерки! Одбравме модели кои веќе ве очекуваат во нашите продавници. Додадовме и неколку горни парчиња со кои можете да ги комбинирате. Знаете, сè е подобро со добар пар фармерки. Есента, работата, пивото со пријателите, одењето во кино со неа... Се гледаме!