Новата сезона започнува со фармерки

Летото и одморите се при крај, а ние веќе се подготвуваме за есента, кога природата ќе биде обоена во најубавите бои, а модните парчиња во посмирувачки нијанси. Како и секогаш, модерната есен мора да започне со нов пар одлични фармерки. Знаете! Оние кои ќе ги носите на работа, за кафе-дружби и во петок (се надеваме) за вечерните дружби и искачања. Подготвивме селекција модни парчиња кои веќе се во нашите продавници. Додадовме и неколку горни парчиња со кои можете да ги комбинирате. Посетете нè, есента е секогаш поубава со нови модни комбинации.