ПОЗНАТИ СЕ ДОБИТНИЦИТЕ НА ПОДАРОК ОД НАГРАДНИОТ КВИЗ!

КОНЕЧНО ДОБРИ ВЕСТИ!

Среќниците кои ќе бидат стоплени од зимска јакна од новата Том Тејлор колекција се:

 

Slobodanka Karajanova, Димитар Цветковски

 

ЧЕСТИТКИ!

Добитниците на подарок ќе бидат контактирани од тимот на Том Тејлор.

key visual