НАЈДОБРАТА ПРОМОЦИЈА ВО ЛЕТОТО

Летото го достигна својот врв, а заедно со него и нашите промоции.

Во Том Тејлор продавниците започна промоцијата СЀ ЗА ПОЛА ЦЕНА! Цените на целата колекција Пролет-Лето се намалени на пола!

key visual

Промоцијата “Сè на пола цена, за сите артикли од колекцијата Пролет-Лето 2020“ е валидна во период од 29.07. до 04.08.2020 година и се пресметува на каса. Попустите важат за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.