Супер панталони, супер цени!

Здраво панталони! Оваа есен наш предлок се фармерки во црна или пак, за оние похрабрите - во сива боја. Оние од вас кои ги обожаваат класиците дефинитивно треба да одберат чино панталони во беж или сина боја. Се сложувате? Проверете дали има уште некој пар панталони кои ве освојува од нашата понуда на панталони за 2.449 денари.