ЕСЕНСКИ НОВИТЕТИ за НЕА

Есента пристигнува, а зар може нешто да е поубаво од тоа да зачекорите во овој колоритен период со нови Том Тејлор панталони. Погледнете ја нашата понуда и искористете ја одличната можност да набавите ПАНТАЛОНИ ВЕЌЕ ОД 2.449 денари!

Посетете ги нашите продавници и одберете ги панталоните кои ќе ви прилегаат совршено.