ДОСТАПНИ РАБОТНИ МЕСТА

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

може да аплицирате до: 05. 01. 2021
локација на работа: Важи за целиот регион, Северна Македонија

Асистентот за продажба има клучна улога во создавањето на пријатно искуство за потрошувачите при купувањето.

T: +389 78 484 450