КАЖИ ДА ЗА НОВИ МОЖНОСТИ!

КАЖИ ДА ЗА НОВИ МОЖНОСТИ!

Том Тејлор е една од најголемите модни компании во светот. Нашите брендови се синоним за висококвалитетно искуство, поставување на нови модни трендови и опуштен поглед на животот. Нашата живописна и динамична работна средина ја изразуваат нашата посветеност и ангажираност, нашиот оптимизам и подготвеност за нови предизвици.
Присутни сме во повеќе од 35 држави низ целиот свет и имаме  6,500 вработени во рамки на 1,300  продавници. Секогаш сме ПОДГОТВЕНИ за нови партнерста и ве повикуваме да ни се приклучите.

  • Од секогаш сте сакале да пребарувате по вашата гардероба, барајќи го парчето облека со кое ќе го надополните вашиот стил?
  • Вашите пријатели често ве прашуваат за помош кога купуваат облека затоа што сте секогаш запознаени со последните модни трендови?
  • Сакате да бидете дел од приказната за компанија која е визионер во светот на модата и ви нуди голем број кариерни опции? 
  • Во себе ги пронаоѓате нашите вредности и верувате дека сте најдобрата личност за нашиот тим?

Доколку кажавте ДА на сите овие прашања, ве повикуваме да ни ја испратите вашата кратка биографија (CV) и би можеле да започнеме нова кариерна приказна заедно. Не двоумете се да не контактирате доколку мислите дека можеби вашиот кариерен профил не е најсоодветен за моменталните работни позиции. Ќе го вклучиме вашето име во листата на потенцијални кандидати за идни работни позиции.
Дали сте подготвени? 

Кажете ДА на новите предизвици и искуства!

Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера