Кажете ДА за новите пантолони

Потоплите денови ни носат одлична можност за новите и полесни модни парчиња. Без што не можеме да излеземе од дома - без пантолони, секако! Наскоро треба да се збогуваме со зимските пантолони и да посегнеме по нови (од полесни материјали). Кажете ДА за пантолоните од новата колекција пролет - лето 2019 и бидете своја со секој чекор. Добијте ги своите по одлична цена од 2.449,00 MKD!