Кажи ДА за модерно лето!

Не го затворајте куферот! Пред да го замените градскиот метеж со плажи и палми, подготвивме специјална понуда за вас - со купување на два продукти, добивате 20% попуст, а со купување на три продукти, добивате 30% попуст! Можете ли да ги замислите бројните модни комбинации во кои ќе блеснете како летно сонце? Жешки летни модни парчиња веќе ве очекуваат во нашите Том Тејлор продавници. Побрзајте!

 

discount

 

Промоцијата “Купи повеќе, плати помалку“ е валидна во период од 12. до 18.06.2019 година и се пресметува на каса. Попустот од 20% за купување на 2 артикли и од 30% за купување на 3 артикли важи за сите артикли кои не се претходно намалени или означени со ознака за попуст или налепница “нова цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.