Кажи ѝ ДА на пролетта!

Често си во дилема која јакна да ја избереш? Спортска или претпочиташ елегантна? Разиграна или смирена? Кратка или долга? Функционална или модерна? Која повеќе одговара на твојот стил?

Решението е едноставно! Избери ја јакната која комбинира најмалку две од горе наведените карактеристики и ти дава опуштен и урбан изглед на секој чекор. Секогаш биди уредна, самоуверена и уникатна во својата нова пролетна јакна. Нека ти помогне пред светот да се покажеш во својата најдобра форма. Кажи ѝ ДА на пролетта, новата јакна и преубавите денови кои ни се пред вратата!

 

Која би ја избрала?