Кажи ѝ ДА на бојата на сонцето!

Мануела веќе ѝ рече ДА на жолтата боја, must have боја ова лето. Жолтиот фустан со тропски дизајн се покажа како одличен избор за вовед во летото. За да не ѝ недостигаат жолти модни парчиња, Мануела повторно ја посети својата омилена Tom Tailor продавница и си направи целосна модна залиха.

Дали веќе ги најде своите летни must have модни парчиња? Ако сѐ уште не си, кажи и ДА на жолтата боја и побрзај во продавниците на Tom Tailor. Бојата на сонцето те очекува!