Кажи ѝ ДА на љубовта

Денот на св. Валентин е денот на вљубените. Нека биде и твој ден, полн со љубов, сочувство кон себе и другите. Бидејќи љубовта секогаш ја поврзуваме со црвената боја, црвената јакна или маица се вистински одговор кога избираш што ќе облечеш за денот на вљубените. Не заборавај, љубовта кон себе е клуч до среќата. Едноставно биди ТИ! <3