Кажи ѝ ДА на наградната игра!

Влези во пролетта самоуверено и со нашиот награден квиз провери колку често си кажуваш ДА. Учествувај и освои нова јакна Tom Tailor. Наградна игра во која мораш да учествуваш.

 

nagradna igraСи за? Кажи си ДА!

УЧЕСТВУВАЈ!