Кажи му ДА на тропското лето

Зачини ги градските улици со outfit со тропски апликации и освој ги погледите со насмевка на лицето. Бидејќи летото веќе чука на вратата, Маја си обезбеди тропски примероци и лесни материјали и шарено ја збогати својата гардероба. Ти се допаѓа ли нејзиниот сончев летен избор?

 

Photo: http://www.bymajamladenovic.com/