ОБВИЕНИ ВО МЕКИ ПЛЕТНИНИ

Не е тајна дека ќе се чувствувате одлично во плетени артикли. Од една страна, меките плетнини ќе ви овозможат удобност, а од друга страна, нема да ви е ладно во зимските денови. Погледнете го нашиот избор на плетени артикли и искористете ја можноста да ги набавите по пониски цени со помош на специјалната понуда - сѐ за пола цена.

 

Промоцијата “Сѐ на пола цена“ се однесува на артикли од колекцијата Есен-Зима и важи во период од 06.01.2021 до 27.01.2021 година. Попустот се пресметува на каса и важи за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.