ПЛЕТЕНИ АРТИКЛИ ЗА НЕА

Меките и удобни плетени артикли се убави сами по себе, а истовремено одлични се за комбинирање со други модни парчиња. Кошула преку која носиме плетен џемпер, или пак фустан кој е збогатен со подолга плетена наметка се модни комбинации кои покрај тоа што се практични, истовремено се и естетски.