Која е твојата омилена боја?

За свој стил, Мануела овојпат избра спортска елеганција со акцент на розовата боја. Вели дека оваа боја секогаш ѝ го подобрува расположението. Мануела препорачува: „Стави се себеси на прво место и не заборавај да се смееш!“

Која боја те расположува тебе?