Пролетна пердувеста прегратка

Веќе размислуваш за полесни алишта за идните топли денови? Пердувестата јакна ќе биде вистинската за променливото време што доаѓа бидејќи ќе ти обезбеди топла прегратка во студените утра, ќе те заштити пред претпладневниот ветар, со тебе ќе се грее на пладневното сонце и ќе те топли во ладните попладниња и вечери.

Живописните бои и мултифункционалноста се скриените адути на пердувестата јакна, која едноставно мораш да ја имаш во својот преоден моден плакар. Посети нѐ и избери ја во својата омилена боја!

 

img