Меѓусезонски попусти

Изгледа како летото штотуку да се збогуваше и веќе сме во средина на модната сезона. А во средина на модната сезона, време е да се збогуваме со преодните есенски јакни и да направиме место за нови, зимски. Затоа, повторно подготвивме меѓусезонски попусти за вас! Посетете нѐ и разгалете се со есенски модни парчиња кои ќе ве топлат (барем) до пристигнувањето на зимата!

kez visual

Меѓусезонските попусти на есенската колекција важат во период од 07.10. до 20.10.2020 година и се пресметуваат на каса. Попустите до -50% се валидни за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.