МЕЃУСЕЗОНСКА РАСПРОДАЖБА

Оваа година Меѓусезонската Распродажба малку доцни.

Но, не грижете се, овој пат понудата е поголема и подобра. Подолу можете да погледнете дел од понудата која ве очекува во Том Тејлор продавниците по намалени цени. Ова се само неколку од пролетните фаворити за кои ќе морате (доколку сѐ уште не сте) да направите место во вашиот плакар. Посетете нѐ! Ќе се погрижиме за вашата безбедност и ве очекуваме! 

 

Меѓусезонската распродажба важи во период од 15.5.2020 до 2.6.2020 и се пресметува на каса. Попустите до 50% се валидни за артикли кои се претходно означени со ознака за попуст или налепница со текст “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.