Моден пролетен премин

Пролетта кани на прошетки по градот, шолја кафе и продолжени сончеви зраци. Денина за овој пријатен почеток избра удобна спортско елегантна јакна во неутрална боја.

Биди храбра, спонтана и позитивна и кажи ѝ ДА на својата љубопитна природа во новата јакна!

 

Photo: https://deninamartin.com/