НОВИ ПОЧЕТОЦИ

Временска прогноза - модната есен ќе биде жешка!

Додека уживаш во летните авантури, во продавниците на Tom Tailor пристигнаа првите парчиња од новата колекција есен-зима. Временската прогноза вели дека модната есен ќе биде жешка како летото. ;)

Погледни ги модните парчиња од новата колекција и кажи им ДА на фантазијата и на сопствениот моден тренд. Воодушевени сме и се радуваме за новата модна приказна, која што ќе ја создаваме заедно со тебе.

 

Tom Tailor - Fall/Winter Collection 2019

Врвни модни трендови веќе чекаат да станат дел од твојот единствен стил. Посети нѐ!