Напиши топла зимска бајка

Зимската колекција на јакни Tom Tailor ја обележува спортско-функционален и истовремено модерен урбан стил.

Време е да ја пронајдеш вистинската што ќе те грее оваа зима! Изборот е голем, дали оваа година ќе те грее пократка или подолга, спортска или елегантна, во умерени или во живописни тонови, одлуката е само твоја!

Препушти се на истражувањето...