Насмеј се и кажи ДА!

http://letstalkaboutfashion.com/Љубовта треба да ја празнуваме секој ден. Времето кое им го посветуваме на нашите драги е секогаш добра инвестиција. Мануела советува: „Важно е да се сакаш и да уживаш во секој убав момент од животот без грижа на совест. Не заборавај да се смееш и чувствувај се самоуверено. Не е важно кои се другите и што прават - важно е која си ти и затоа покажи си љубов и кажи си ДА себеси таква каква што си. Биди совршена на свој начин!“

 


Foto:http://letstalkaboutfashion.com/