НОВА КОЛЕКЦИЈА ЗА НЕА

Време е за пауза. Време е да застанете и да се опуштите. Да земете воздух со полни гради. Време е да зацелите и да започнете одново. Време е за едноставни и смирувачки нијанси на есен кој ќе ве водат по вашиот пат.

Време е за НОВА ТОМ ТЕЈЛОР КОЛЕКЦИЈА! Ви претставуваме дел од артиклите од колекцијата Есен-Зима 2021 која веќе можете да ја пронајдете во Том Тејлор продавниците.