Модни наслади за ПОЛОВИНА ЦЕНА

Јануари е период за модни наслади, кои веќе те чекаат во продавниците на Tom Tailor.

За модното доживување да биде уште поубаво, сега може да си ги дозволите зимските модни наслади по ПОЛОВИНА ЦЕНА!

Не одолжувај и посети ги продавниците на Tom Tailor!

img

 

Промоцијата “Сѐ на пола цена“ важи во период од 08.01. до 21.01.2020 година и се пресметува на каса. Попустот е валиден за артикли кои се означени со ознака за попуст или налепница “акциска цена“. Останатите попусти и промоции не се дел од оваа акција.