Нова колекција веќе во продавници!

Ѕирнете ја новата колекција и доживејте го чувството на зајдисонце и крајот на летото. Маја Младеновиќ се вљуби на прв поглед во фустанот од 80-тите години.  

 

Photo: http://www.bymajamladenovic.com/