Осмели се да ѝ кажеш ДА на црвената

Сакаш да привлечеш внимание со изборот на поживи нијанси на бои? Што мислиш за Мијиниот избор на црвена јакна за пролеттниот премин?

Ако сакаш да ја истакнеш својата уникатна и темпераментна природа, мораш да ѝ кажеш ДА. 

 

Photo: https://www.instagram.com/miakozo/